Projektarbetsvecka nu igen

Ja precis. Det är projektarbetsvecka nu igen. Fast det känns inte helt fel ändå! Tiden brukar rulla på rätt bra. Det är dessutom högskoledag på onsdag, så då får man springa runt o kolla högskolor. Idag annars har jag skrivit på en uppsats om en godisaffär. Det är lite halv svårt ändå. Godis är inte så lätt att beskriva som man kan tro! :P

Jag har även tränat idag och det var riktigt skönt. Gick rätt bra ändå :) Det var dock trögt o cykla hem från skolan idag. Det blåste lite och det räckte för att det skulle bli trögt ;P Just nu är det Simon & Thomas på tv dessutom. De är i England och ska inreda o grejer.. Jag vet egentligen inte ens varför jag skriver i bloggen, för jag har absolut ingenting att skriva om.

Eller jaa, helgen var ju bra mysig :) Men den vill jag ju hålla lite för mig och Thomas också, så inte alla vet allting :) Då är det inte roligt längre! Men jag kan säga att det var riktigt mycket kärlek och riktigt mycket mys! Det tycker jag verkligen OM! Och vi ska ses på onsdag igen :) Mums! Jag saknar honom!

Det var nog allt för mig för den här gången tror jag. take care!
Puss

Allmänt | | Kommentera |
Upp