Ja se det snöar..

Ja, se det snöar. Ja, se det snöar. Det var ju roligt, hurra! Men var har vi plogbilen? Den har tydligen varit försvunnen. Igår när jag skulle cykla till Friskis så upptäckte jag att hela Madlyckevägen inte var skottad! Men trottoarerna hade dom minsann både skottat och grusat! Vad är detta?

Sen läser man en insändare i tidningen där det står att vi ska cykla på vägen. Hur i helvete kan man cykla på vägen när den inte är skottad och man känner sig som en fara bara genom att vara på den? Man slirar runt som sjutton och får inte fäste någonstans! Då kan man inte  cykla på vägen, det går inte. Jag vill inte vara ivägen på något sätt, så jag cyklar gärna inte på trottoaren.. MEN när det inte går att cykla på vägen, vad ska man göra?!

Jaaa, det var ju det som snö-problemen förde med sig. Är det då så konstigt att man inte riktigt gillar snön? Det är ju så otroligt jobbigt att  ta sig fram när snön är på det här viset! Man blir ju riktigt ledsen.. men men, jag har inte dött än :) Hemskt ledsen ;)

Puss
Allmänt | | Kommentera |
Upp