Nyår, nu igen. En dag som alla andra.

Det ska då alltid va ett jävla galej. Jag är inte alls sugen på nyår i år.. Men visst, vinet är köpt. Champagnen är köpt. Som alla andra år. Fast förra året drack jag nog bärs fan, gjorde jag inte det?

Jag har ett minne från ett nyår när jag var liten... Jag minns hur pappa tänder fyrverkeri och jag springer därifrån (för man fick ju inte vara nära fyrverkerierna) och slänger mig på gräset och vänder snabbt på huvudet för o se hur den exploderar. Hade nog redan då sett på för många actionfilmer där dom slänger sig när bomben exploderar :) Det är ett fint minne. Jag gillar det. Vet inte hur gammal jag kan vara, kanske 5 år. Kanske mindre, kanske mer.

Det är så ett nyår ska vara. Med glädje och med förväntningar. Jag vet inte vad jag har för förväntningar, om jag har några förväntningar. Ska sluta vara så negativ och bli lite stämningsfull istället. Har pluggat lite grann nu, precis som alla andra dagar. Nu ska jag ner och äta lite grann. Kan ju inte leva på tom mage hur länge som helst. Ska iväg och handla med Charlotta vid 5. Yummie!

Gott nytt år anyway!
Ha ett förbannat bra nyår nu :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp