Spårbarhet på sin hund

I samarbete med Vovven.nu -
 
Igår när jag kom hem från jobbet väntade det ett litet paket till mig från Vovven.nu och däri låg en supersöt liten bricka till vår Edvin. Det finns en uppsjö av olika brickor att välja mellan på deras hemsida, olika färger, former och utföranden. Jag valde ett blått hjärta där jag skrev Edvins namn och mitt mobilnummer. Om han, vilket jag inte hoppas, skulle försvinna. Då går det lätt för en vanlig person att få tag i mig för att meddela var Edvin är, hur bra?! 
 
Jag är jättenöjd och tycker den passade superfint i Edvins sele. Jag valde en blå då det redan är så många som tror att han är en tik. "Åh vad hon är söt!" får vi ofta höra, verkar inte som att hanar kan vara så söta ;) 
 
Nu när vi närmar oss juletider är väl detta den perfekta presenten för de små förbenta liven vi har. Detta funkar ju minst lika bra på katter och där är väl risken ännu större att de försvinner om de är ute-katter. Superbra att djurets namn och ägarens telefonnummer finns på en liten bricka. Så himla smidigt och bra grej! 
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp