Krig?

Vafan, vad är det vi egentligen håller på med? Vi är så förbannat utvecklade och utbildade och allt alla nu snackar om! Men varför ska vi då uppfinna saker för att ha ihjäl oss? Minor, där man skickar ut barnen för att se var minorna är, möss och liknande. Varför gör vi så? Varför har människor inte hjärnor att tänka med? Varför handlar bara allt om makt? Det är vad jag tror att det är allting handlar om! Makt och maktbegär - varför är det såhär?

Det måste ju finnas en möjlighet för oss allihop att kunna leva tillsammans i harmoni och allt vad det heter. Hört talas om Flower Power? WE LIKE! Mer kärlek till  folket, tycker jag! Ryssland är ett fint exempel när det gäller Georgien, eftersom dom gör saker helt i onödan enbart för att reta västvärlden. Känns det nödvändigt? Jag vet inte det jag...

Mycket i världen handlar om pengar och makt och vilken ställning man har här i världen. När det gäller vissa länder så handlar det bara om makt och då pratar jag inte bara om Ryssland, utan det är likadant för USA, Frankrike, Storbritannien... Och att sätta Ryssland i FN där de har vetorätt.. jo, jag tackar jag! Vetorätt överhuvudtaget?!

Jag kan inte ansvara för hur allt hänger ihop i min blogg idag... för jag var bara tvungen att få ur mig lite ilskna tankar!

Puss & Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp