Hur gick mina mål under 2017?

Mitt första mål var att vara en så bra förälder som möjligt och det har jag verkligen försökt vara på de sätt jag har kunnat. Jag har försökt fylla på mina förråd med tålamod, tagit hand om och tröstat. Jag har gett det min kropp har kunnat ge och jag har gett henne så mycket som möjligt av min tid. 

Det andra målet var att vara en bra sambo, matte, vän osv. Ett mål som är svårt att mäta - precis som det ovan. Men jag har försökt, men ibland så har tröttheten tagit överhand så jag har inte orkat exakt allt jag velat eller tänkt. Det kan jag tycka var lite tråkigt 2017, tröttheten tog min lust och motivation på sätt och vis.

Det tredje målet var att gå ner mina gravidkilon och det gick förvånansvärt snabbt och lätt, peppar peppar. Runt 4 månader efter förlossningen närmade jag mig mina 62 kg igen. I dagsläget ligger jag på 61 kg och är ganska nöjd med det! Check på den liksom.

Det sista målet var att spara så mycket som möjligt för att kunna köpa ett hus och det lyckades vi med! Vi bor i vårt hus och lyckades spara ihop så pass mycket pengar som behövdes för att betala kontantinsatsen till huset. Oerhört bra! Vi trivs så otroligt bra i vårt hus. Jag är så glad och lycklig här! 

Nu när jag har summerat 2017 är det dags att klura på nya mål inför 2018. Jag har dock inte riktigt hunnit så långt men ambitionen är att det kommer så småningom. 

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp