Idag: Panik och stress. Imorgon: Göteborg - Landvetter - Alanya

Jag har stressat runt, strukit lite kläder, tvättat, diskat, fixat och grejat, fixat fötter och naglar, gjort sallad och mackor inför imorgon. Grejat. Och jag är fortfarande inte färdig! Jag har flera saker jag måste göra imorgon. Vill gärna inte glömma något, så vi får se om jag kanske glömmer något ändå. Förmodligen lär det inte vara något livsviktigt, men ändå!

10:05 går bussen mot Skövde. Om allt går som det ska är vi i Göteborg strax innan 13:00. Sen så tar vi oss till Landvetter någon gång innan halv 4 förmodligen. Sen lyfter planet 17:40. Jag kan knaaappt bärga mig! :) Vet inte ens om jag kommer kunna sova i natt, men förhoppningsvis. Jag är ganska trött. Klockan står på 8:00. Så jag har gott om tid imorgon!

Det är dags för mig att krypa lite längre ner i sängen, under täcket nu.. Imorgon väntar inte vilken dag som helst, en jävla dag väntar! Fast en riktigt rolig dag. Kommer längta tills planet lyfter heeeela dagen!

Så, vi hörs inte på ett tag nu.. Men jag kommer tillbaks om någon vecka :) Ha det så bra och håll ställningarna medan jag är borta! Puss på er!


Bild från i lördags
Allmänt | | En kommentar |
Upp