I-landsproblem?

Saknat mina älskade i-landsproblem va? :D TIllsammans med Amanda i skolan så kom jag på ännu ett i-landsproblem, fast detta är nog snarare ett Vadsbo-problem.. eller kanske Sp1a problem? Nu vet vi alla vad det handlar om!

Jag har hört att smink används för att försköna det man redan har i sitt ansikte. Kanske inte för att skydda och bygga bort det man har givits av sina föräldrar. Alla människor har vi särskilda drag. Jag tror inte att smink ska användas för att man ska bli grå i ansiktet. Man bör använda sig utav sina färger.

Vi har dessa flickor i samhällsklassen som inte riktigt har förstått sig på hur man använder smink. Man ser smink-strecket längs med hakan och käken, man ser hur många lager flickorna har lagt på. Det ser förjävligt ut! Men det hjälper ju inte ens när Amanda försöker förklara det för hon den värsta av dom. Som till och med använder sin brunkräm på framsida ben och framsida armar. Tänk dig bilden! :) HOST!

Här har vi barnen i Afrika som inte har någon mat! Sen har vi flickorna i samhällsklassen som gör slut på en foundation i veckan för att de vill vara gråa i ansiktet! Och sedan vet jag väl inte heller riktigt om man ska ha svarta ögonbryn när man har brunt hår, stumpan :)

Där hade vi det :)

Puss & Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp