11 dagar kvar

Det är väl dags att börja räkna ner nu va? 11 dagar, 11 arbetsdagar kvar innan jag går på semester. En lång semester! Jag kommer ta ut semester från 12/7 fram till och med näst sista veckan i september. Så pass länge räcker den. Sen kommer föräldralönen från jobbet i oktober och föräldrapeng börjar jag inte ta ut förrän i november. Så det känns väldigt bra! Men jag är trött nu, väldigt trött och sliten. När jag kommer hem och sätter mig i soffan känner jag att jag skulle kunna somna om jag bara tillät mig själv. Mör i huvudet, trött i kroppen och allmänt hängig.

Jag var hos barnmorskan i måndags och då tog vi prover för att mäta mitt hb. Hon skulle ringa om det blivit lägre, men det har hon inte gjort så jag antar att det gått uppåt igen. Jag försöker dock vara noggrann med järntabletterna. Jag behöver få upp mitt blodvärde inför förlossningen ifall att jag förlorar lika mycket blod igen. Det skulle nog vara det värsta tror jag, att förlora 2 liter blod igen. 

Annars har veckan rullat på, var hos mina föräldrar i måndags. Har myst hemma med Freja och idag kommer Pontus hem en sväng innan han åker till Göteborg imorgon igen. Sen ser vi ut att ha en härlig helg framför oss med fint väder, eventuellt lite målande kanske. Vi får se! Jag har bett om utflykt till helgen så vi kanske hittar på något roligt. 70+70 års fest är planerat på lördag i alla fall. 

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp