En underbar kväll i träningens tecken!

Åt mat strax innan kl 6. Hade ont i magen då och tog en tablett en stund innan. Sedan satt jag och supportade med halebop, så nu har jag läget under kontroll! Sen var det ju då tänkt att jag skulle träna. Och jag var inte alls speciellt sugen. Pappa sa att jag fick ta bilen ner, så okej jag tog bilen ner. Erkänner det. Är lite allergisk egentligen mot att göra det, men idag fick det helt enkelt bli så. Man känner verkligen att den sibiriska kylan är på väg! Burr! Fryser jämt... Skulle behöva en värmefilt konstant! 

Men jag kom till slut iväg till gymmet iaf, för innerst inne så ville jag. Träning är ju nästan det bästa jag vet! Väl på gymmet vinkade jag åt L som redan stod på crosstrainern. Kondition kände jag då verkligen inte för med värkande mage. Så gick in och bytte om och kom ut igen och kände den där träningskänslan. Jag blev fokuserad direkt när jag kom ut bland maskinerna. Så började med att köra rygg, och stannade kvar i positionen långt bak för att få med musklerna mellan skulderbladen. Svider gött! Sen när jag skulle göra chins fick jag tillrättavisning gällande tekniken, så det får jag tacka för. Det är ju rygg jag vill träna i den maskinen. Hjälpte L när det gällde tekniken kring liggande lårcurl.
Sen blev det triceps, massa triceps. Och rygg, axlar och biceps. Sen ländryggen. Och jag mosade på i 55 minuter. Så jävla nöjd! Det gick så jävla bra! Jag är glad nu. Jag blir så glad när träningen går bra och musklerna svarade bra. Jag kände verkligen kontakten (tog mig 5 sek att gå från "Vad fan heter connection på svenska?" till "aah, kontakt!" wierd.) med musklerna. Så jag kommer ha en go jävla träningsvärk idag. La inte på extra vikter idag, körde på samma eller la av i vissa just för att fokusera på teknik och kontakt idag. Bra grej!

Nu ska jag kanske kika lite på ekonomistyrningen... Fast väldigt snart ska jag sova. Sova sova sova och sova. Tills klockan ringer kl 05:00 imorgon igen. Upp och hoppa! Föreläsning 10:15-12:00 och 13:15-15:00.
Allmänt | | Kommentera |
Upp