Upp och ner som en bergodalbana!

Nu har jag kommit på lite frågor för intervjuerna. Får se lite grann hur vi tänker, tycker och utvecklar detta. Vi ska skicka in några av dom till Helen också är tanken, för att få lite feedback. Kommer kunna diskutera dom lite på söndagkvällen också. Kommer vara i Västerås 19:50. Ska beställa biljett så småningom hade jag tänkt.

Annars så känner jag mig ganska okej för nuet. Somnade i soffan någon timme förut och värktabletterna funkar nu, så jag fungerar som människa nu iaf. Låg en timme i soffan förut medan jag väntade på att tiden skulle gå så jag kunde ta värktabletter, hade sån intensiv smärta då så det fanns i princip inget jag kunde göra! Men jag hoppas att det är på väg åt rätt håll nu ändå. Jag hoppas verkligen! (även fast jag är jätte trött på att hoppas)

Har kikat lite Italienresor nu :) Vore verkligen kanon att komma till Rom i vår! Vi får se vad det blir av det. Jag måste få mitt schema för v. 3-12 innan jag kan planera något. Förra året hade dom ett antal luckor i schemat, så vi får väl se om vi får det lika bra (hoppas på det!). Om det är luckor och många icke-obligatoriska grejer, så ska jag nog kunna få livet som jag vill ha det :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp