Gravid med syskon vecka 29

Det är först på söndag vi tar bilder på graviditeten i vecka 30, så håll till godo... när jag nu kan tänkas uppdatera om graviditeten på det här sättet igen. Det har inte varit prio 1 det senaste tyvärr, det är så otroligt mycket annat. Främst hem, Freja och jobb faktiskt. Oavsett så har vecka 29 och 30 såhär långt varit helt okej. Jag gör knipövningar så har i princip inte ont i ljumskarna om jag inte är ovanligt aktiv en dag, då känns dem. Jag försöker ta vilopauser och försöker sitta ner när möjlighet finns. Att böja sig framåt nu börjar bli tungt, det känns direkt i ryggen att magen är tyngre än vanligt. 
 
Jag har dock varit förkyld den här veckan, det har varit mindre roligt. Jag kämpade mig igenom tisdagen på jobbet då jag bara blev sämre och sämre, men i onsdags jobbade jag hemifrån för jag var alldeles för sliten och hostig för att åka till jobbet. Så fort jag pratade började jag hosta och då är det inte lätt att lära upp någon. Jag är fortsatt snuvig och hostig, men hostan är bättre. Förhoppningsvis är jag bra efter helgen,men det lär väl dröja några dagar till. Immunförsvaret är underbart dåligt när man är gravid :) 
 
Förövrigt är bebis i magen runt 40 cm och väger närmre 1,4 kg, men vikten kan variera en hel del. Jag känner fosterrörelser och njuter av dem. Det kan synas ganska tydligt när det kommer en spark. Sammandragningar har jag haft sedan runt vecka 20, betydligt tidigare än med Freja. 
 
 
 
Gravid med syskon | | Kommentera |
Upp