Uppdatering

jo, men visst.. det är klart att det är dags för en sådan nu! :D I förra veckan var det svenska prov och det gick nog hyffsat ändå tror jag. Pluggade inte så mycket faktiskt, men kändes ändå helt okej. Får väl se sen när jag har provet i hand. Den här veckan är det tal i svenska - nationellt och ett religionsprov. Måste få bra på båda, så det hoppas vi!

Annars så har det ju varit helg :) Och den tillbringades med pojkvän. Både framför tvn och ute i det fina vädret. var ute o gick i minst 1,5 timme i lördgs. Det var jätte skönt!

Just nu sitter jag och funderar på vad det är för cpigt med min hand. Den skakar som fan och jag kan inte göra ett skit åt det.. jag har inte ens ansträngt vänsterhanden idag.. jaja, får hoppas att det är något tillfälligt. En skakande vänsternäve är ju inte det sexigaste :D särskilt inte när lillfingret är det fingret som skakar mest ;P cp grej! Obehagligt är det faktiskt...

Idag har jag minsann varit ute o sprungit i det vackra vädret som sedan visade sig vid 5-tiden! :D Sen har jag pluggat lite grann.. ordnat med svenska talet förstås! Vore najs med ett mvg i svenska B ^^ När är det inte najs med ett mvg menar jag? :D

Just nu sitter jag annars o glor på något konstigt.. en man som gick ut i vattnet och försvann, tog självmord eller något. Vad är det min fader egentligen glor på?

puss
Allmänt | | En kommentar |
Upp