Helg!

I torsdags var vi hos Pontus farföräldrar och fikade. De fick ju självklart träffa Wilmer också, för första gången :) Även Pontus gammelmormor var där, så femte generationen fick träffas. Det är häftigt! En bra träff där Wilmer sov stora delar av tiden. Freja åt ordentligt och lekte. Igår var vi till stan och gjorde lite ärenden. Pontus syster och sambo är i stan över helgen så ikväll kommer de hem till oss ihop med Pontus föräldrar på middag. 

Idag åkte vi ner en sväng och tittade på Speed Art Design. Freja fick se flygplan, helikopter och traktorer. De hade flygplansuppvisning, båtar att titta på och fina bilar. Wilmer sov sig igenom alltihop. Tyvärr regnade det lite på oss så Freja blev ganska blöt om sina ben. Sen när hon behövde gå på toaletten fanns det ingen ledig och på väg till lite skyddade buskar kissade hon tyvärr i byxorna. 

Hon är duktig på att säga till men oftast är det bråttom när hon väl säger till. Så efter lite viltkebab till lunch åkte vi raka spåret hem. Det var lika bra. Pontus hämtade bilen och hämtade upp oss i stan. Smidigt! Tyvärr har jag inga bilder från idag då jag hade fullt fokus på två barn och en hund. Även fast farfarn tog Freja och Emilia hjälpte till med Edvin hade jag svårt att slappna av. 

(null)

(null)

Semester | |
Upp