Helg hos Blom/Söderman

Igår kom jag sent till jobbet då jag och Pontus var hos barnmorskan på morgonen. Det tog lite längre tid än förväntat men allt såg bra ut! Lågt blodvärde, men jobbar på det med järntabletter. Var hemma vid 16-tiden och myste lite hemma innan Pontus mamma kom. Pontus gjorde grillad kyckling med hemmagjorda pommes och tzatziki. Det blev jättegott! Idag fick jag sovmorgon då Freja var väldigt stökig under natten. Hon låg bredvid mig och ropade efter mig... väldigt skumt. 

Vi gjorde oss i ordning och jag läste ut min bok jag påbörjade för någon vecka sedan - Inland av Arne Dahl. Väldigt bra! Freja tog sin lunchlur och jag började damma av bottenvåningen med en torr trasa. Hon vaknade och vi åt lite grann. Jag åt min lunch och brorsan kom på besök. Vi pratade lite grann inna han gick ut till garaget för att hjälpa Pontus ta bort "sopförrådet" och sätta ditt vägg istället. 

Jag började våttorka dörrar, karmar, möbler, luckor i köket, bord, kakel, kylskåp och allt jag kom över kändes det som. Det gjorde en jäkla skillnad och var på tok för längesen sist! Skönt att ha det gjort! :) Imorgon kanske jag äntligen kan få insida fönster tvättade, vore skönt. Det har stått på att-göra-listan länge. Vi får se vad som hinns med. Tanken är även att följa med mamma till min mormor och följa med Linda på en föreläsning imorgon. Förhoppningsvis mår kroppen lika bra imorgon som den gjorde i morse :) 

40 minuter promenad med Edvin har det också blivit och det kändes helt okej! Lite tyngre på slutet men det gick. Ikväll blir det torskpaket på grillen med tillbehör till, vet inte vad vi trollar fram än. Vi behöver sannerligen handla imorgon. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | |
Upp