BF+10

Vi fortsätter väl vänta då. Fint folk kommer sent säger dom... med Freja hade det börjat så smått vid det här laget då jag hade värkar hela natten mot BF+10 men de avtog vid 8:30 så jag kunde sova fram till 11:30. Vid 14:30 hade vi tid hos förlossningen för att kolla mig, var öppen 3 centimeter. Sen vid Karleby vid 15:30 drog värkarna igång igen. Vi får se hur det blir den här gången. Jag satt och hoppade en stund på en pilatesboll förut, det är skönt att göra något. Sen lär inte det starta något om inte förlossningen i alla fall är lite på gång. 

Igår var vi hos barnmorskan. Allt såg bra ut men SF-måttet har varit samma de tre senaste mätningarna så blev en sväng till specialistmödravården i Skövde för att kolla upp mängden fostervatten. Allt såg bra ut så det var skönt! Det var bara att åka hem igen och fortsätta vänta. Igår efter barnmorskebesöket var vi hos Pontus farföräldrar så de hade hand om Freja och Edvin medan jag var i Skövde. 

Freja kom på BF+11 och den här spelevinken verkar inte ha en ambition om att komma tidigare än hon gjorde i alla fall. Jäkla skit! Nu ser jag i alla fall ett ljus i tunneln för vi har en igångsättningstid 28/8 så senast 29 eller 30/8 böööör det finnas en bebis. Vilket innebär att jag äntligen blir av med magen! Som jag längtar efter att bli mitt vanliga jag igen! 

(null)

(null)

Gravid med syskon | |
Upp