Välbehövlig ledighet

Det var en väldigt skön helg vi hade denna påskledigheten! Nu kör vi fyra dagar innan det är helg igen och nästa vecka blir kortvecka igen. I lördags blev det en tur till Skövde efter att Pontus kom hem från träning. Vi hade ligusterhäck att hämta ut och passade även på att köpa färg till fasaden. De hade 30% under helgen så kändes som ett riktigt kap! Pontus föräldrar var barnvakter åt Freja under tiden. Sen hem och fixa oss innan vi åkte till mina föräldrar för påskmat tillsammans med brorsan och farmor. Freja hade en bra dag och kväll! Vi firade även brorsans 25 års dag lite grann i förskott med presenter :) 

I söndags planterade Pontus häck medan jag planterade lite nya blommor i våra blomlådor. Nu ser det lite vårfint ut hemma! Ska fortsätta med lite blomplantering i nästa helg tror jag. Brorsan gjorde oss sällskap medan vi grejade. Sen vid halv 2 var vi hos Pontus morföräldrar för ännu mer mat och umgänge. Freja körde fullt ös med släkten och kvällen avslutades hos Pontus föräldrar. Igår åt vi brunch hos Pontus föräldrar med hans syster och sambo som var nere över helgen. Efter det åkte vi hem, Freja behövde sova och vi grejade lite grann. Jag packade bland annat och lekte med Freja under eftermiddagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Semester | |
#1 - - Amanda :

Oj vilket fint vitrinskåp på första bilden! =)

Svar: Ja, Pontus föräldrars :) Svärmor köpte det på en affär i stan som tyvärr tvingades stänga. De hade lite annorlunda och antika saker :)
Veronica Blom

Upp